Accident cu sapte victime, pe DN1. Una dintre persoanele incarcerate este o femeie gravida

Publicata la 7 Oct 2017 - 3:49pm de Max-Media.ro

accident DN1Un accident cu urmări grave a avut loc pe DN1, sâmbătă la prânz, între Ciolpani, jud. Ilfov și localitatea Potigrafu din Prahova. Două autoturisme s-au lovit, rezultând mai multe victime.

Accidentul a avut loc în condiţiile în care carosabilul este ud şi plouă.

Conform primelor informații, există cel puțin trei persoane rănite serios, deoarece au rămas încarcerate. Printre acestea se află și o femeie gravidă. 

Alte 4 persoane, între care și un copil, au suferit traumatisme. Un minor în vârstă de 6 ani are fractură femur stâng, iar tatăl lui, în vârstă de 40 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, plagă piramida nazală, traumatism membru inferior drept. 

Mai multe ambulanțe și echipaje SMURD au transportat victimele la spital. 

Traficul a fost blocat pe câte o bandă, pentru degajare. 

Conform poliţiştilor, între timp traficul a fost reluat pe toate cele patru benzi ale drumului, însă în zonă se circulă îngreunat, în coloană. 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: