Accident de munca grav, in judetul Brasov. Un salariat se zbate intre viata si moarte

explozie accident muncaUn accident de muncă s-a petrecut, vineri dimineață, în jurul orei 4.30, la un abator de pe Calea Feldioarei, din municipiul Brașov. Primele informații arată că un compresor cu amoniac de la instalaţia de răcire a explodat. Cauzele sunt deocamdată necunoscute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, un angajat al abatorului, în vârstă de 51 de ani, a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Victima, inconştientă, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov și internată pe Secţia de Terapie Intensivă, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat cercetările, în timp ce poliţiștii au deschis o anchetă penală în acest caz. 

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *