Accident grav pe DN1, intre Banesti si Campina, cu patru victime (UPDATE + foto)

Publicata la 28 Feb 2014 - 12:06pm de Max-Media.ro

Un accident foarte grav s-a petrecut în Prahova, pe DN1, în jurul orei 11.10, aproximativ în aceeași zonă unde mai avusese loc un eveniment asemănător acum 12 zile.

Două mașini s-au lovit între Bănești și Câmpina, pe podul care trece pe deasupra râului Doftana. În urma impactului violent, există patru victime, care au necesitat descarcerare, toate în stare gravă.

Traficul este dirijat pe porțiunea respectivă.

UPDATE: Mașinile s-au acroșat pe același sens de mers. Șoferul unui autoturism marca Opel, care se afla pe banda a doua, a tras de volan la dreapta, fără să se asigure în oglinda retrovizoare, și a lovit un autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar pe prima bandă.  În urma impactului, mașina lovită de Opel – în care se aflau 2 perechi, care mergeau la munte – s-a rostogolit într-o râpă.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. xxx 3 martie 2014 at 19:31 -

    MINCINOSI DE CACAT

Comentează știrea: