Acesta este copilul din Campina, judetul Prahova, ucis de soferul sinucigas pe DN1

Publicata la 28 Sep 2014 - 11:19am de Max-Media.ro

În gestul lui necugetat de sinucigaș, bucureșteanul George Dumitru (28 de ani) nu și-a dat seama că va provoca o dramă și mai mare. Cinci victime din municipiul Câmpina, județul Prahova, a luat cu el în mormânt, printre care și un copil.

Cioroba Eduard Mihai nu avea decât 11 ani, era un băiat minunat, elev al Colegiului Național „Nicolae Grigorescu”. Împreună cu el a murit și tatăl său, Florin Cioroba.

Mătușa sa a transmis un mesaj sfâșietor după ce a aflat de toată nenorocirea:  „La ora 8?” – „da, intotdeauna” asa ti.am spus ieri, ingerasul meu, dar asta era pentru a merge, ca de obicei impreuna la sala, nu pentru ca tu sa urci pentru totdeauna printre ingeri!!! O parte din inima mea a incetat sa mai bata, odata cu inimioara ta!!!! Nu pot sa spun cuvintele…nu pot…”

Tot această femeie cu sufletul distrus l-a întrebat retoric pe sinucigaș: „De ce nu te-ai sinucis aruncandu-te de pe un pod, daca tot voiai sa faci asta????? De ce ne-ai luat nepotul nostru bun, ochii nostri frumosi si calzi?????? Ai nenorocit cinci suflete nevinovate!!!!!”

Pentru toți cei care vor să adreseze un mesaj, scrieți aici: CIOROBA EDUARD.

MAX MEDIA transmite sincere condoleanțe mamei și celorlalte rude

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

9 Comments

  1. pantazi andreea 28 septembrie 2014 at 14:01 -

    Acel psihopat putea sa se arunce de un pod… nu sa omoare cinci suflete nevinovate .:( Condoleante pentru familia acesui copil nevinovat !

  2. sorina 28 septembrie 2014 at 14:19 -

    De la Sinaia pana la Floresti avea unde sa-si rezolve problema singur ,nu omorand oameni nevinovati.

  3. mihai 28 septembrie 2014 at 23:35 -

Comentează știrea: