Afla cine vor fi cei patru consilieri personali ai primarului Adrian Dobre si noul city-manager

Publicata la 24 Iun 2016 - 3:07pm de Max-Media.ro

Primaria-orasului-PloiestiConform unor surse politice din apropierea noul primar al municipiului Ploiești, citate de max-media.ro, Adrian Dobre deja și-a nominalizat doi dintre cei patru consilieri personali pe care îi poate angaja ca specialiști pe diverse domenii.

Este vorba despre Dan Ioniță – care va avea un program part-time de 4 ore, acesta fiind și directorul unei clinici medicale private și de Radu Socoleanu – fost consilier local în mandatul trecut. Cei doi vor fi anunțați, oficial, de luni. În cărți se află și Vivi Răchită – ex-manager la clubul Petrolul – pe probleme de sport, precum și Alina Furtună – pe probleme de comunicare.

Aceleași surse politice susțin că noul city manager al orașului va fi Teodora Marin, ex-directorul Direcției Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești, de pe vremea când primar era Andrei Volosevici.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: