Afla de ce, pe 2 aprilie, cladirea Primariei Campina va fi iluminata in nuanta de albastru

Publicata la 26 Mar 2016 - 11:34pm de Max-Media.ro

Primaria-Campina-sediuÎn premieră pentru municipiul Câmpina, în scopul promovării Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, în data de 2 aprilie 2016, clădirea Primăriei municipiului Câmpina va fi iluminată în albastru.

În fiecare an, pe 2 aprilie, comunitatea internaţională a autismului marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, adoptată de către Organizaţia Naţiunilor Unite în 2007, printr-o iniţiativă mondială unică, ce are drept scop creşterea gradului de sensibilizare cu privire la autism.

În această zi, în întreaga lume sunt iluminate în albastru muzee, săli de concerte, hoteluri, poduri, clădiri publice, magazine, sute de blocuri de locuinţe şi case individuale, pentru a participa la această acţiune.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: