Afla de ce, pe 2 aprilie, cladirea Primariei Campina va fi iluminata in nuanta de albastru

Primaria-Campina-sediuÎn premieră pentru municipiul Câmpina, în scopul promovării Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, în data de 2 aprilie 2016, clădirea Primăriei municipiului Câmpina va fi iluminată în albastru.

În fiecare an, pe 2 aprilie, comunitatea internaţională a autismului marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, adoptată de către Organizaţia Naţiunilor Unite în 2007, printr-o iniţiativă mondială unică, ce are drept scop creşterea gradului de sensibilizare cu privire la autism.

În această zi, în întreaga lume sunt iluminate în albastru muzee, săli de concerte, hoteluri, poduri, clădiri publice, magazine, sute de blocuri de locuinţe şi case individuale, pentru a participa la această acţiune.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *