Ai fost jefuit pe strada in Ploiesti? Du-te si recupereaza-ti bunurile. Au prins talharul!

Publicata la 24 Iul 2013 - 12:04pm de Max-Media.ro

Un tanar de 23 de ani din Urlati a ajuns in arestul IPJ Prahova dupa ce politistii au stabilit ca este principalul suspect in cazul a 6 infractiuni de talharie comise in zona centrala a Ploiestiului cat si in cartierul de Nord.

Victimele, in special pensionare, au fost jefuite in plina strada de lantisoarele si medalioanele de la gat, toate din aur. Faptele au fost comise in perioada 5-21 iulie, prejudiciul estimat depasind 3.500 de lei. Individul, ce a fost depistat de politisti in zona parcului Mihai Viteazul, este acuzat de talharie in forma continuata.

Bijuteriile sustrase de la victime au fost valorificate la mai multe case de amanet din Ploiesti, politistii facand la acest moment demersuri pentru recuperarea lor.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: