ALDE anunta ca a preluat conducerea Primariei Baicoi, prin viceprimarul Marius Constantin

Marius Constantin 1C O M U N I C A T

ALDE a preluat conducerea Primăriei Băicoi

Alianța Liberalilor și Democraților Prahova anunță încetarea stării de incertitudine de la Primăria Băicoi, instalată imediat după ce Ciprian Stătescu și-a pierdut mandatul ca urmare a unei condamnări penale. Marius Constantin a preluat funcția de primar interimar, fiind primul ales local ALDE care ocupă o astfel de funcție la nivelul unui oraș din județul Prahova.

„Urmează o perioadă extrem de importantă pentru băicoieni, o perioadă în care voi face cât mai multe lucruri bune de care să beneficieze toți cetățenii. Știu că nu va fi ușor, însă consider că băicoienii merită să facem toate eforturile pentru ca o parte cât mai mare din grelele probleme cu care se confruntă orașul să fie rezolvate. Fac apel, pe această cale, la politicienii de la Ploiești să nu se amestece și să nu ne pună bețe în roate, așa cum se întâmplă de fiecare dată când urmăresc interese electorale, nu interesele orașului”, a declarat primarul interimar Marius Constantin.

BIROUL DE PRESĂ

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *