Alegerile din comunele Paulesti si Magureni nu vor provoca noi tensiuni in USL Prahova

Publicata la 16 Iul 2013 - 8:19pm de Max-Media.ro

Lucrurile nu mai merg la fel de bine în interiorul USL Prahova ca în urmă cu un an. Chiar dacă, oficial, membrii celor două organizaţii încă îşi „armonizează opiniile” şi îşi trimit bezele, pe la spate liberalii râd de social-democraţi şi invers. În aceste condiţii, pare o minune că PSD şi PNL vor pica la înţelegere privind candidaţii la funcţia de primar din comunele Păuleşti şi  Măgureni.

Edilii din Măgureni – liberalul Gheorghe Iarca şi din Păuleşti – social-democratul Ion Drăguşin au decedat la un interval de o lună, din cauza unor boli cronice. Locurile lăsate libere de ei trebuie ocupate, conform legii, prin organizarea de alegeri.

Sigur că, în mod normal, PNL ar trebui să desemneze candidatul de la Măgureni şi PSD – candidatul de la Păuleşti. Numai că au apărut anumite zvonuri, că PSD ar vrea primari în ambele localităţi. Ca replică, preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a declarat astăzi că şi liberalii sunt pregătiţi cu 2 candidaţi.

În consecinţă, PSD Prahova a organizat o şedinţă după-amiază, unde lucrurile s-au lămurit. Iată comunicatul dat de această organizaţie:

„Biroul Permanent Judeţean PSD Prahova, întrunit în şedinţa din 16 iulie 2013, a decis că va susţine în continuare principiile funcţionării Uniunii Social Liberale la nivel judeţean, inclusiv prin stabilirea unor candidaturi comune la alegerile parţiale pentru desemnarea primarilor din comunele Măgureni şi Păuleşti, conform Protocolului de funcţionare al USL Prahova. În acest scop, PSD Prahova va solicita convocarea structurii de conducere a USL Prahova până la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a adopta o hotărâre în acest sens”.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: