Alerta in judetul Buzau: O eleva in varsta de 13 ani a fost data disparuta de familie

Publicata la 4 Oct 2017 - 1:59pm de Max-Media.ro

disparuta BuzauPoliţiştii buzoieni solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 3 octombrie a.c., a plecat volutar de la domiciliul său, din localitatea Berca şi nu a revenit până în prezent.

Polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Berca au fost sesizați cu privire la faptul că GROASĂ ALEXANDRA ELENA,  de 13 ani, a plecat volutar de la domiciliul său, din localitatea Berca, la data de 3 octombrie a.c., şi nu a revenit până în prezent.

Aceasta are 1,60 m. înălțime, aproximativ 60 kg., constituție robustă, ochi căprui, migdalaţi, faţă ovală, păr lung brunet.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni jeans de culoare neagră, pulover cu glugă în culorile gri, negru şi alb, pantofi sport gri lucioşi.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: