Alerta in judetul Buzau: O eleva in varsta de 13 ani a fost data disparuta de familie

disparuta BuzauPoliţiştii buzoieni solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 3 octombrie a.c., a plecat volutar de la domiciliul său, din localitatea Berca şi nu a revenit până în prezent.

Polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Berca au fost sesizați cu privire la faptul că GROASĂ ALEXANDRA ELENA,  de 13 ani, a plecat volutar de la domiciliul său, din localitatea Berca, la data de 3 octombrie a.c., şi nu a revenit până în prezent.

Aceasta are 1,60 m. înălțime, aproximativ 60 kg., constituție robustă, ochi căprui, migdalaţi, faţă ovală, păr lung brunet.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni jeans de culoare neagră, pulover cu glugă în culorile gri, negru şi alb, pantofi sport gri lucioşi.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *