Alerta in Prahova: Un baiat de 10 ani a fost gasit mort pe camp (UPDATE)

Publicata la 28 Feb 2014 - 10:56am de Max-Media.ro

Dramă într-o familie din Prahova. Un băiat de 10 ani (îi împlinea în luna mai), din comuna Ariceștii Rahtivani, a fost găsit fără suflare noaptea trecută, după ce fusese dat dispărut de acasă de joi seara.

Băiețelul fusese la școală de dimineață și,  la câteva ore după, nu a mai fost de găsit.

Părinții au anunțat disperați polițiștii de la postul din comună. Ultima oara a fost văzut la ora 13.00.

Așa au început căutările în întreaga localitate, iar după miezul nopții trupul copilului a fost descoperit pe un câmp, în zona unei sonde. Din păcate, băiețelul era mort.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, cea care va stabili cauza decesului.

Momentan, au fost emise 2 ipoteze ca și cauză a decesului: hipotermia și inhalarea de gaze de sondă.

UPDATE: Parchetul va deschide dosar penal pentru ucidere din culpă, deoarece se pare că băiatul a murit inhalând gaze. Sonda OMV Petrom avea un perimetru pe unde gazele ieșeau, fără ca această problemă să fie semnalată printr-o zonă de protecție sau de interzicere a accesului.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: