Am intrat in posesia listei de candidati ai PSD Prahova pentru alegerile locale din orase

Publicata la 18 Ian 2016 - 3:34pm de Max-Media.ro

candidati PSD Prahova alegeri locale 2016Max-Media.ro a stat de vorbă, în această dimineață, cu președintele PSD Prahova, tânărul Bogdan Toader. Acesta a avut amabilitatea să ne spună lista cu toți candidații social-democrați în orașele din județ. Numai că trebuie să o luăm cu ceva rezerve…

Una dintre necunoscute rămâne la Ploiești, acolo unde balanța candidaturii așteaptă să fie înclinată fie spre senatorul Daniel Savu, fie spre primarul interimar Cristian Ganea. Liviu Dragnea în persoană va decide…

Nici la Câmpina nu sunt chiar lămurite lucrurile. PSD are de ales între viceprimarul Ion Dragomir, prof. Stelică Ene – de la C.N. Nicolae Grigorescu și medicul de familie Mihaela Petrovici.

La Băicoi, conform unui sondaj propriu, PSD ar avea 36% dintre opțiuni, în timp ce primarul în funcție, Ciprian Stătescu (care va candida din partea UNPR) – 33%. Nu se știe, însă, numele candidatului social-democrat sau nu se vrea a fi pronunțat.

La Sinaia, PSD Prahova merge pe mâna lui Eduard Costin Papadopol, care a candidat și în 2012, sprijinit de Adrian Sârbu, boss-ul Mediafax, în calitate de independent la acea dată.

La Breaza, se pare că social-democrații l-au ales pe Richea Gheorghe (viceprimar) să îi reprezinte, deși mai există și varianta Nicolae Ferăstrăeru, fostul primar PDL.

La Slănic, PSD îl sprijină pe actualul edil, Costea Daneluș.

La Mizil, se va merge în continuare pe mâna primarului – poet Emil Proșcan.

La Plopeni, PSD Prahova susține că nu prea are variante. Edilul localității, Dragoș Niță, se pare că va candida din partea UNPR.

Nici la Bușteni nu se cunoaște numele candidatului, dar dacă nu este chiar Emanoil Savin în persoană nu are nicio șansă.

La Azuga, primarul Constantin Samson a primit sprijinul social-democraților.

La Boldești Scăieni se merge, probabil, în continuare cu edilul Constantin Bucuroiu.

La Comarnic se face sondaj, pentru că primarul Dorian Botoacă nu mai poate candida din cauza procesului cu ANI.

La Urlați, viceprimarul Stan Lazăr se va bate, din partea PSD, cu actualul edil. 

La Vălenii de Munte, PSD Prahova își pune toate speranțele în edilul Constantin Florin.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Adrian Popescu 19 februarie 2016 at 13:03 -

    Reprezentantii de la judet ai acestui partid au concluzionat ca ii onoreaza candidatura facuta publica . De exemplu ; ei considera firesc sa administreze treburile orasului o persoana care nu a reusit sa colecteze taxele si impozitele locale mai mult de 56% ?! ( si asta ani la rind ). Sau care a facut o investitie publica in pierdere pentru cetateni ; centrala fotovoltaica .Asta ca sa dau numai un exemplu ….

Comentează știrea: