Andreea Irimescu, manager al Spitalului Baicoi, a fost declarata în stare de incompatibilitate

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui Andreei Irimescu, manager al Spitalului Orăşenesc Băicoi, întrucât, în perioada 9 octombrie 2010 – 9 aprilie 2013, aceasta a deţinut, simultan cu funcţia de manager de spital, şi funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al Oraşului Băicoi.

De asemenea, Andreea Irimescu se află în stare de incompatibilitate, întrucât, începând cu data de 9 octombrie 2010, deţine şi funcţia de administrator al SC CABIO-VIT FERM SRL, precizează ANI.

În opinia ANI, Andreea Irimescu a încălcat dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006, potrivit căruia „Funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: exercitarea oricăror alte funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică’, şi dispoziţiile art.178, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 95/2006, potrivit căruia ‘Funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: exercitarea oricărei activităţi sau oricărei alte funcţii de manager, inclusiv cele neremunerate”.

FOTO: Captură video VPTV

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *