Andrei Volosevici viseaza in continuare sa ajunga primar al Ploiestiului. Vezi ce a declarat la WYL FM (audio)

Andrei-VoloseviciAndrei Volosevici, senator care a părăsit recent PNL, pentru a se înscrie în ALDE, a participat la o emisiune la WYL FM Ploiești, unde a explicat de ce a făcut această mutare politică și ce așteptări are.

Acesta a admis că a ajuns la ALDE după ce a avut o discuție cu vicepreședintele Cătălin Beciu, încercând să evite să spună că, de fapt, decizia a fost generată de faptul că PNL nu i-a mai acceptat candidatura la alegerile parlamentare, din cauza dosarului instrumentat de către DNA Ploiești.

În momentul când nu mai ai loc într-o echipă te decizi să mergi în alta. De fapt, ca să spun așa, poate că e vorba de o nepotrivire de caracter. E o anumită situație pe care PNL-ul a creat-o și care nu mi-a făcut neapărat plăcere. […] Probabil că risc să fiu acuzat de traseism. Sunt conștient de acest lucru. Dar vreau mai mult să fiu de folos într-o echipă.”, a declarat Andrei Volosevici.

Acesta susține că are dubii că PNL s-a reformat și că așteaptă listele electorale ca să se convingă de acest lucru.

Referitor la plecarea din PNL, senatorul susține că între el și actual primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, au intervenit niște disensiuni:

Sunt lucruri care nu se mișcă atât de repede pe cât doream. Se fac niște greșeli în administrația locală. […] Adi Dobre îmi este prieten, dar opiniile noastre sunt diferite despre modalitatea cum se conduce orașul. […] Ca să fiu foarte sincer, mă așteptam la o viteză mai mare de reacție pentru implementarea anumitor lucruri. […] Cel mai mare dușman al primarului Dobre nu este majoritatea din Consiliul Local (PSD + ALDE – n.r.), ci este executivul, unde cel care poate decide, poate lua măsuri, este fix primarul Adrian Dobre.”

Andrei Volosevici spune că va continua să facă politică, indiferent dacă va rămâne sau nu în ALDE, și că încă visează să ajungă primar al municipiului Ploiești. 

Eu sper și sunt convins că ploieștenii vor aprecia persoana Andrei Volosevici. Mă îndoiesc că discuția era legată de apartenența la un anumit partid. […] Dacă pericolul este să plec sau să fiu dat afară de la ALDE, ceea ce mă îndoiesc serios, voi continua. […] Ceea ce mă îndeamnă să fac politică este, fără îndoială,  această bucată frumoasă, grea, cu bătăi de cap, dar și cu bucurii, care este administrația locală.”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *