Anunt de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Prahova pentru contribuabilii din Sinaia, Busteni si Azuga

DGFP-Prahova-sediuÎn data de 10 FEBRUARIE 2017 ORA 11.00 , la Sala de Conferinte a HOTELULUI RINA din SINAIA  situat in BULEVARDUL CAROL I NR. 8 – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Prahova – Biroul Asistenţă Contribuabili  organizează  ÎNTÂLNIRE CU CONTRIBUABILII  persoane juridice şi fizice, arondaţi Serviciului Fiscal Orăşenesc Buşteni (Localităţile Sinaia, Buşteni şi Azuga).

Tematica ce va fi prezentată  cu ocazia acestei întâlniri este:

  1. Calendarul obligaţiilor fiscale şi declarative pentru luna Februarie 2017 cu accent pe Formularul 205 – “ Declaraţie informative privind impozitul retinut la sursa, veniturile din jocurile de noroc si castigurile/ pierderile din investitii, pe beneficiari de venit”.
  2. Noutăţi legislative fiscale.

În urma solicitării societatilor comerciale cu profil specific,  având ca obiect de activitate codurile CAEN prevăzute la art. 1 din Legea nr.  170/2016 privind impozitul specific vor fi  purtate  discuţii pe marginea acestui act normativ.

Confirmarea participării dumneavoastră o puteţi  face accesând link-ul de mai jos:

https://www.anaf.ro/arondare/

 

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *