Arestarile din Prahova vizeaza un intreg sistem

Publicata la 18 Aug 2015 - 10:24am de Max-Media.ro

În interiorul structurilor tuturor instituțiilor din România se dă un adevărat război, chiar dacă acesta nu se vede cu ochiul liber. O lume veche, care refuză să apună, este treptat înlocuită de o lume nouă.

Schimbarea nu s-ar fi făcut prea ușor, dacă nu existau presiunile externe.

Iar factorii care au grăbit acest eveniment sunt războiul din Ucraina, instabilitatea politică a Ungariei și amenințările teroriste din Orientul Mijlociu și nordul Africii.

Pentru că România este parte a unei structuri de securitate care ia totul foarte în serios, și mă refer aici la NATO, vechiul sistem – care permitea o societate coruptă – nu mai poate funcționa.

Asta nu înseamnă, însă, că oamenii care compuneau sistemul se dau la o parte de bunăvoie.

Există un mecanism prin care politicieni, oameni din structuri de informații, ofițeri MAI, procurori și chiar judecători, plus afaceriști veroși au crezut că țara este o vacă de muls și numai ei au găleata în care pică laptele.

Acele vremuri s-au dus.

Dosare ies la iveală, iar lucrurile nu se vor sfârși prea curând, deoarece fenomenul corupției a afectat profund statul.

Arestările din Prahova vizează, așadar, un întreg sistem. Unul care reprezintă cu adevărat caracatița mafiotă.

Iar veștile sunt proaste pentru toți cei care se cred intangibili. Pentru că nu mai există nimeni așa..

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: