Asistenta care a descris grozaviile vazute si traite la Club Colectiv, amenintata sa nu mai spuna nimic

Incredibil, dar adevărat! Violeta Maria Naca, asistenta care a povestit ce a văzut la Club Colectiv, a primit amenințări.

Jurnalistul Alex Căutiş relatează că femeia i-a mărturisit că a fost ameninţată pentru că a spus ce a văzut.

„Ceva ce nu ați văzut (și poate nu veți vedea) la multe televiziuni: Asistenta de pe cea de a doua salvare, care a postat azi acel mesaj emoționant, în care povestea ce Iad a găsit la fața locului și cum au venit prea puține ambulanțe, cum pacienții sărutau ambulanțele și implorau să-i ia de acolo, a fost amenințată azi de cineva foarte mare. Am vorbit în seara aceasta cu ea, plângea la telefon și mi-a spus acest amănunt greu. Era terifiată de faptul că poate fi amenințată din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul. Momentan sunt singurul jurnalist cu care a vorbit”, a scris jurnalistul pe pagina lui de Facebook.

IATĂ CE A POVESTIT VIOLETA: „Le curgea pielea, carnea. Urlau sa ii iau si pe ei”

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *