Atentie unde va faceti sarbatorile de iarna! SUA avertizeaza asupra posibilelor atacuri teroriste

targ-craciun-paris11Departamentul de Stat al SUA a avertizat cetățenii americani, luni, asupra creșterii riscului de atacuri teroriste în Europa, în timpul sărbătorilor de iarnă, informează agenția DPA.

Într-o alertă de călătorie, Departamentul de Stat a cerut americanilor „să dea dovadă de precauție la festivaluri în timpul vacanței, evenimente și în piețe în aer liber„.

De asemenea potrivit Departamentului, călătorii trebuie „să evite mulțimile mari, atunci când este posibil”.

Departamentul de Stat a indicat că există „informații credibile” că Statul Islamic, Al Qaida și filialele lor „continuă să planifice atacuri teroriste în Europa, în special în sezonul sărbătorilor (de iarnă) și la evenimentele asociate”.

Alerta de călătorie amintește de asemenea atacurile teroriste comise în Belgia, Franța, Germania și Turcia mai înainte în acest an.

Atunci când există motive de îngrijorare, Departamentul de Stat cere cu regularitate americanilor să manifeste prudență în străinătate, mai degrabă printr-o alertă de călătorie decât printr-un avertisment mai serios, utilizat pentru o amenințare iminentă.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *