Atentie unde va faceti sarbatorile de iarna! SUA avertizeaza asupra posibilelor atacuri teroriste

Publicata la 22 Noi 2016 - 7:38pm de Max-Media.ro

targ-craciun-paris11Departamentul de Stat al SUA a avertizat cetățenii americani, luni, asupra creșterii riscului de atacuri teroriste în Europa, în timpul sărbătorilor de iarnă, informează agenția DPA.

Într-o alertă de călătorie, Departamentul de Stat a cerut americanilor „să dea dovadă de precauție la festivaluri în timpul vacanței, evenimente și în piețe în aer liber„.

De asemenea potrivit Departamentului, călătorii trebuie „să evite mulțimile mari, atunci când este posibil”.

Departamentul de Stat a indicat că există „informații credibile” că Statul Islamic, Al Qaida și filialele lor „continuă să planifice atacuri teroriste în Europa, în special în sezonul sărbătorilor (de iarnă) și la evenimentele asociate”.

Alerta de călătorie amintește de asemenea atacurile teroriste comise în Belgia, Franța, Germania și Turcia mai înainte în acest an.

Atunci când există motive de îngrijorare, Departamentul de Stat cere cu regularitate americanilor să manifeste prudență în străinătate, mai degrabă printr-o alertă de călătorie decât printr-un avertisment mai serios, utilizat pentru o amenințare iminentă.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: