Avocata lui Cioaca confirma ca Elodia este in strainatate! „Stiam de existenta acestor documente! Am dat Statul Roman in judecata din aceasta cauza”

Publicata la 25 Sep 2013 - 8:25am de Max-Media.ro

Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca, a fost prezenta in studioul wowbiz.ro pentru a comenta actele facute publice de jurnalistul Radu Stroe din care reiese ca Elodia ar fin in viata, undeva in afara tarii.

Avocata a spus ca stia aceste lucruri, dar ca judecatorii din Romania au refuzat sa le considere probe la dosar.

„Exista acte oficiale care arata ca Elodia a iesit din tara. Noi ne-am adresat comisiei europene ca aceste acte n-au fost luate in considerare. Statul roman ar putea avea probleme pentru ca n-au luat in calcul aceste lucruri doar ca pe clientul meu il chema Cioaca. Avem si niste discutii pentru a da in judecata si pe cei de la Interpol.”, a spus avocata lui Cristian Cioaca la WOWbiz.

Aceasta a mai continuat si a mai facut alte dezvaluiri WOW. „Procurorul detinea o agenda a Elodiei in care sunt ultimele intalniri pe care le-a avut si le-a onorat. Pe 30 august a fost vazuta in locul unde trebuia sa se vada cu clientii ei, asa cum scrie in agenda. Trebuie ca o proba esentiala sa insoteasca dosarul in instanta, am vrut sa se dea la dosar si cererea mea a fost respinsa fara explicatii plauzibile. Detinem date, dar nu sunt in documente judiciare”, a spus avocata Maria Vasii pentru WOWbiz.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: