Baietii rai si drogati din hip-hop vorbesc acum despre dragostea lui Dumnezeu (foto)

Publicata la 28 Noi 2013 - 11:31pm de Max-Media.ro

Baietii rai ai hip-hop-ului romanesc, Cedry2k, Dragonu’ (AKA47) si Robert DRG au venit la Mizil, pentru a-si impartasi experienta lor de viata tinerilor de la liceul teoretic din localitate. Sigur, suna ciudat, pentru ca oamenii astia injurau in versuri, se drogau – dupa cum singuri au marturisit, adica nu prea erau exemple de urmate. Numai ca, intre timp, lucrurile s-au schimbat.

Cei trei sustin ca au suferit o transformare profunda, care le-a schimbat vietile cu 180 de grade. Au revenit la credinta ortodoxa si acum impartasesc cuvantul Domnului.

Cedry2k a recunoscut in fata elevilor ca, la varsta lor, a inceput sa cante rap, sa castige bani si sa intre in anturaje dubioase. Asa au aparut si problemele privind consumul de droguri. Conform propriilor declaratii, a fumat 12 ani marijuana, iar maximul atins era de 20 de jointuri pe zi.

Dragonu’ a recunoscut si el in fata tinerilor ca a avut probleme cu consumul de droguri,a fumat ”mahoarca” timp de vreo 2 ani, a incercat ecstasy, heroina si droguri legale, gen ketamina, dar acum, cu ajutorul lui Cedry2k, a trecut peste aceste probleme.

Robert DRG ( Drogatu’ ) a impartasit si el din experienta sa de viata, spunand ca, in anul 1996, s-a apucat de heroina, iar mama lui a fost prima care ”m-a drogat”. Culmea, Robert l-a invatat pe SISU la heroina. La 18 ani si 10 luni a fost inchis timp de 6 ani, pentru trafic si consum de droguri.

Toti trei marturisesc ca descoperirea religiei a adus o schimbare profunda in viata lor.

Cedry2k a sfatuit tinerii sa caute un duhovnic, care sa ii ajute sa renunte la patimi si slabiciuni. De altfel,  a recunoscut ca si el are un duhovnic, la Buzau (Monteoru, la parintele Macarie) si prima data cand a ajuns acolo parintele i-a facut o ”radiografie”.

„Am vazut inzvorand din sfinte moaste mir de 4 ori in ultimile 8 luni si de curand am vazut si demonizati in cadrul unei conferinte despre sfintii inchisorilor”, a precizat Cedry2k.

Odata ce au revenit la Hristos, cei trei baieti rai spun ca au simtit pacea si bucuria dupa care tanjeau, ca se simt fericiti si impacati, au recunoscut ca au stat la dezintoxicare la o mananstire si au simtit harul lui Dumnezeu.

Ondin Adrian

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: