Bataie de joc la Plopeni: clientii a doua magazine cumparau mici si carne expirata

Publicata la 12 Noi 2014 - 8:45pm de Max-Media.ro

La data de 11.11.2014, în intervalul orar 10.00-14.00, polițiștii din Plopeni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea încălcării prevederilor legale de către agenții economici. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.500 de lei. Totodată, au fost retrase de la comercializare 90 de kg. carne, diverse sortimente.

Efectuand verificari la o societate comercială, au fost găsite expuse spre comercializare produse din carne congelate (mici, mușchi, carne tocată, pulpe, piept pui etc.) cu termenul de valabilitate depășit sau fără termen de valabilitate.
Produsele au fost scoase de la vânzare și distruse de reprezentantul C.J.P.C. (fostul OPC) Prahova. Administratorul societății a fost sancționat contravențional.

La o altă societate comercială cu punct de lucru în Plopeni, au fost identificate expuse spre comercializare produse din carne cu termenul de valabilitate depășit sau fără termen de valabilitate.
Produsele au fost scoase de la vânzare și distruse de reprezentantul C.J.P.C. Prahova. Administratorul societății a fost și el sancționat contravențional.

Din păcate, autoritățile nu dau și numele magazinelor pentru a fi evitate de cumpărători.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: