Bomba pentru procurori! Nora lui Virgil Magureanu vine si la DNA Ploiesti, ca sa faca plangeri

Publicata la 16 Mar 2016 - 10:33am de Max-Media.ro

alina_magureanuAlina Măgureanu, nora fostului șef SRI, Virgil Măgureanu, este așteptată să treacă miercuri pe la DNA Ploiești. Anterior, ea a avut discuții cu procurorii anticorupție de la nivel central, cărora le-a dat tot felul de informații bombă.

Se pare că sosirea Alinei Măgureanu în Prahova este generată de dorința de a face mai multe sesizări împotriva unor persoane cheie din structuri diverse.

Momentan, nu se cunosc personajele din județ, despre care nora fostului șef SRI deține informații.

Având în vedere mediul în care s-a învârtit aceasta, ne așteptăm ca numele denunțate la DNA Ploiești să fie importante.

Până acum, Alina Măgureanu a făcut plângeri sau a pronunțat numele următorilor: Traian Băsescu, Măgureanu Virgil, Crin Antonescu, Adina Vălean, Mugur Isărescu (Guvernator BNR), Dragoș Dobrescu, Elan Schwartzenberg, Blejnar Sorin (fost șef ANAF), Comăniță Victor (fost șef Direcția Generală a Vămilor), Daniel Moldoveanu (consilierul lui Traian Băsescu), Sorin Oprescu, Andrei Chiliman, Gheorghe Mihai (prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov), Gheorghe Brândușa Elena (judecătoare Tribunalul București), Vasile Cimpoieru (primar Bragadiru), Dan Carmen Daniela (prefect Teleorman), Lucia Mușat (avocat București), Irina Socol (președinte, director SC Siveco), Florian Walter etc.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

3 Comments

Comentează știrea: