Brasov: Ce a patit un barbat care a vrut sa-si ajute un prieten si i-a incredintat masina

Publicata la 5 Iun 2017 - 11:39am de Max-Media.ro

accident-noapteaLa data de 04.06 a.c., în jurul orei 00.55, un bărbat de 23 de ani, a încredințat unui alt bărbat, de 21 ani, un autoturism, pentru a-l conduce pe drumurile publice. Acesta din urmă a condus pe str. Avram Iancu, din municipiul Brașov, dinspre str. A. I. Cuza spre str. Stadionului iar în sensul giratoriu a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Autorul, și-a continuat deplasarea pe str. Avram Iancu și, la intersecția cu str. Morii a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Nici după acest incident nu s-a oprit, a continuat deplasarea pe str. Morii, până la intersecția cu str. Lungă unde a fost ajuns din urmă și oprit de autoturismul cu care intrase în coliziune în sensul giratoriu, al cărui conducător auto a sesizat organele de poliție.

În urma verificărilor a rezultat că bărbatul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță  pentru 24 ore.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: