Brasov: Ce a patit un barbat care a vrut sa-si ajute un prieten si i-a incredintat masina

accident-noapteaLa data de 04.06 a.c., în jurul orei 00.55, un bărbat de 23 de ani, a încredințat unui alt bărbat, de 21 ani, un autoturism, pentru a-l conduce pe drumurile publice. Acesta din urmă a condus pe str. Avram Iancu, din municipiul Brașov, dinspre str. A. I. Cuza spre str. Stadionului iar în sensul giratoriu a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Autorul, și-a continuat deplasarea pe str. Avram Iancu și, la intersecția cu str. Morii a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Nici după acest incident nu s-a oprit, a continuat deplasarea pe str. Morii, până la intersecția cu str. Lungă unde a fost ajuns din urmă și oprit de autoturismul cu care intrase în coliziune în sensul giratoriu, al cărui conducător auto a sesizat organele de poliție.

În urma verificărilor a rezultat că bărbatul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță  pentru 24 ore.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *