Breaza: Reabilitarea termica a blocurilor, tinuta in sah de posibilitatile financiare ale locatarilor

Publicata la 14 Iul 2015 - 6:51pm de Max-Media.ro

Primăaria Breaza a lansat documentația de atribuire a lucrării de anvelopare pentru 10 blocuri din centrul orașului. Finanțarea este, însă, marea problemă, deoarece pe lângă administrația locală și cea națională, și locatarii trebuie să contribuie cu un procent important.

Practic, de la bugetul local se asigură 30% din cheltuieli, de la Ministerul Dezvoltării Regionale – 50%.

Rezultă că asociațiile de locatari trebuie să plătească 20% din valoarea lucrărilor și, în acest sens, sunt obligate să ia semnături de la fiecare proprietar de apartament în parte.

Potrivit primarului Răzvan Bălășescu, lucrările de anvelopare presupun izolarea termică a pereților exteriori, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare, inclusiv a tâmplăriei, termoizolarea planșeului, izolarea termică a subsolului etc.

Valoarea totală estimată a contractului este de circa 3,4 milioane de lei fără TVA. De unde deducem că asociațiile de locatari ar trebui să contribuie cu aproximativ 680.000 de lei.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: