Buzau: Barbati cercetati penal, pentru ca transportau ilegal cartuse si arme de vanatoare

Publicata la 9 Oct 2017 - 3:36pm de Max-Media.ro

arme vanatoare fara permisPoliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, cu sprijinul poliţiştilor rutieri, au identificat în trafic două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Ca urmare a depistării în trafic, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani ar fi transportat 1750 bucăţi de cartuşe de calibrul 12, fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana mai sus menţionată ar fi achiziţionat cartuşele fără documente legale de la un armurier autorizat.

De asemenea, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, a fost depistat în trafic un bărbat în vârstă de 39 de ani din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, care ar fi transportat cu un autoturism 7 arme letale de vânătoare.

În urma verificării armelor, s-a constatat faptul că acestea nu figurează ca fiind înregistrate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, totodată fiind ridicate cele 1750 de cartuşe şi cele 7 arme de vânătoare.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: