Campina: Perchezitii la persoane care comercializeaza articole pirotehnice. Printre suspecti sunt si adolescenti!

control politie artificii si petardeÎn această dimineață, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectat 8 percheziţii domiciliare, în municipiul Câmpina. Activitățile vizează persoane bănuite că ar fi efectuat operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea acest drept.

Din cercetări a reieşit că, începând cu 1 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi achiziționat ilegal articole pirotehnice din categoria celor interzise a fi deținute în scopul recomercializării.

Polițiștii au pus în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

La acţiune au participat şi jandarmi.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *