Campineanul ranit in Club Colectiv si tratat in Olanda a transmis primul mesaj prietenilor

Publicata la 11 Ian 2016 - 5:40pm de Max-Media.ro

Silviu CiocanelliSilviu Ciocanelli, câmpineanul rănit în Club Colectiv, a scris prietenilor de pe Facebook pentru a-i anunța că se simte bine și pentru a le mulțumi că au fost alături de el.

Sper ca ati avut sarbatori fericite. Eu am inceput recuperarile si ma simt mai bine, dar inca mai am cateva rani de tratat. Multumesc celor care mi-au scris.”, a postat Silviu.

Pentru a putea transmite acest mesaj, tânărul a folosit un touchscreen multimedia, pe care-l are în camera de spital din Olanda, acolo unde este tratat.

Silviu Ciocanelli este tratat cu antibiotice, pentru a scăpa de infecțiile intraspitalicești luate din România, și mai are o lungă perioadă până să se recupereze.

El va fi suspus periodic unor intervenții chirurgicale, în special la mâini, acolo unde a avut cele mai multe arsuri.

Problema este că acestea costă mult, iar câmpineanul nu are o situație finaciară atât de bună încât să-și permită cele mai bune spitale sau clinici de specialitate.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: