Campineanul ranit in Club Colectiv si tratat in Olanda a transmis primul mesaj prietenilor

Silviu CiocanelliSilviu Ciocanelli, câmpineanul rănit în Club Colectiv, a scris prietenilor de pe Facebook pentru a-i anunța că se simte bine și pentru a le mulțumi că au fost alături de el.

Sper ca ati avut sarbatori fericite. Eu am inceput recuperarile si ma simt mai bine, dar inca mai am cateva rani de tratat. Multumesc celor care mi-au scris.”, a postat Silviu.

Pentru a putea transmite acest mesaj, tânărul a folosit un touchscreen multimedia, pe care-l are în camera de spital din Olanda, acolo unde este tratat.

Silviu Ciocanelli este tratat cu antibiotice, pentru a scăpa de infecțiile intraspitalicești luate din România, și mai are o lungă perioadă până să se recupereze.

El va fi suspus periodic unor intervenții chirurgicale, în special la mâini, acolo unde a avut cele mai multe arsuri.

Problema este că acestea costă mult, iar câmpineanul nu are o situație finaciară atât de bună încât să-și permită cele mai bune spitale sau clinici de specialitate.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *