Candidatul PNL Valenii de Munte, Gabriel Chivaran, vrea sa obtina functia de primar

Publicata la 17 Apr 2016 - 4:33pm de Max-Media.ro

candidat PNL Valenii de Munte 2016Organizația PNL Vălenii de Munte, condusă de italianul Alessandro Pietta, a prezentat la Casa de Cultură din oraș, candidatul pentru funcția de primar. Acesta nu este deputatul Sorin Teju, așa cum inițial s-a crezut, ci omul de afaceri Gabriel Chivăran, proprietarul uneui firme de transport persoane.

Evenimentul s-a bucurat de prezența co-președinților PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu și deputatul George Ionescu, dar și a deputatului Mircea Roșca.

Chivăran a anunțat că vrea să-l bată în campanie pe actualul edil, pesedistul Florin Constantin, pe care îl acuză că a cheltuit bugetul local în mod nechibzuit, pe „panseluțe, borduri și pavele”.

Alte obiective asumate de Chivăran, dar și de echipa PNL Vălenii de Munte, sunt construirea unei centuri de ocolire a orașului, îmbunătățirea infrastructurii, atragerea de noi investiții în scopul creării de locuri de muncă, scăderea taxelor și impozitelor locale, atragerea de fonduri europene, crearea unui centru pietonal și a unei piețe moderne etc.

Deputatul George Ionescu l-a lăudat pe Gabriel Chivăran, despre care a precizat că ar fi alegerea ideală pentru Vălenii de Munte, la fel cum senatorul Iulian Dumitrescu ar fi alegerea cea mai corectă pentru președinția Consiliului Județean Prahova.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: