Carmen Negoita le-a dat sfaturi despre stilul vestimentar celor care au vizitat Ploiesti Shopping City

Publicata la 1 Oct 2016 - 9:01pm de Max-Media.ro

Carmen NegoitaÎn acest weekend, la Ploiești Shopping City are loc un eveniment care a devenit deja de tradiție: fashion & beauty corner!

Vizitatorii au fost răsfățați cu prezentări de modă, sesiuni și workshop-uri gratuite de make-up, hairstyling și manichiură, tratamente cosmetice etc.

Și dacă doamnele sunt cele care beneficiază, de obicei, de aceste servicii, Ploiești Shopping City s-a gândit și la domni. Sâmbătă, pentru a demonstra că și bărbații pot fi mai atrăgători, au fost invitați membrii echipei de volei Tricolorul LMV Ploiești, care au suportat cu stoicism serviciile de … înfrumusețare. 

DSC01982Carmen Negoiță, care deține un blog de lifestyle, le-a oferit sfaturi despre stilul vestimentar femeilor care au urmărit și câteva prezentări de modă ale unor branduri cunoscute, prezente în mall. Alături i-a stat, ca de obicei, directorul de marketing al Ploiești Shopping City, Marina Trifina (foto dreapta).

Experiența se repetă duminică, între orele 13:00-18:00, în spațiul special amenajat din zona scărilor rulante.

Și, pentru ca atmosfera de răsfăț și sărbătoare să fie completă, cei care vor trece pragul Ploiești Shopping City în weekend se vor delecta cu demonstrații de dans oferite de Trupa Elite Cabaret și vor avea parte de concursuri cu premii tentante!

În plus, ai șansa să cîștigi o invitație de 2 persoane la Therme București! Trimite cuvântul „Therme” pe adresa de e-mail: office@ploiestishoppingcity.ro până duminică, ora 18:00 și poți fi chiar tu câștigător!

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: