Castiga cu Max Media 15 vouchere de cumparaturi, valabile la Ploiesti Shopping City

Publicata la 28 Feb 2014 - 12:40pm de Max-Media.ro

Câștigă cu MAX-MEDIA unul dintre cele 15 vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei, pe care îl poți folosi în perioada 8 – 9 martie, când Ploiești Shopping City sărbătorește primăvara la Fashion & Beauty Corner! Voucherele de cumpărături câștigate pot fi folosite în toate magazinele din Ploiești Shopping City, înscrise în campanie.

În cadrul Fashion & Beauty Corner, femeile vor fi răsfățate cu ședințe de înfrumusețare și seminarii de modă și stil și vor primi sfaturi de alimentație sănătoasă și sport.

Trimiteți răspunsul la întrebarea “Cum vor fi răsfățate femeile la Fashion & Beauty Corner în Ploiești Shopping City?”până pe 6 martie, orele 16:00, prin intermediul rubricii Contact (dă click aici sau vezi banda de sus de pe site) și ești automat înscris în tragerea la sorți.

Pentru a vă înscrie în Concurs, trebuie să trimiteți odată cu răspunsul la întrebarea de mai sus și NUMELE și TELEFONUL, pentru a putea fi contactați.

Câștigătorii vor fi desemnați pe 6 martie 2014, orele 17:00 și anunțați pe site-ul nostru. Toti câștigătorii vor fi contactați ulterior și telefonic.

Voucherele de cumpărături câștigate pot fi folosite în perioada 8 – 9 martie , în Ploiești Shopping City, în magazinele înscrise în campanie.

Voucherele câștigate pot fi ridicate din Ploiești Shopping City, de la Punctul de Informare, împreună cu lista completă a magazinelor în care poate fi folosit voucherul.

Regulamentul complet al Concursului poate fi consultat AICI

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: