Cat de grava este starea in care se afla victima atacului de la cofetaria din cartierul Ploiesti Nord (UPDATE)

Publicata la 4 Iul 2016 - 6:40pm de Max-Media.ro

UPDATE: Fata din comuna Podenii Noi a devenit conștientă, fapt care dă speranțe, potrivit medicilor de la SJU Ploiești. Totuși, starea ei este încă gravă, așa că va rămâne spitalizată.

victima atac Ploiesti

Tânăra de 23 de ani, atacată luni dimineața în cofetăria din cartierul Ploiești Nord, de către fostul iubit, a ieșit din operație la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Fata a fost lovită în zona gâtului, dar și în torace și abdomen, cu un cuțit.

Momentan, din informațiile primite pe surse de max-media.ro, victima este în secția de Terapie Intensivă, intubată și ventilată mecanic.

Din păcate, nu respiră singură, așa că are nevoie să fie susținută.

Medicii susțin că a avut multiple leziuni, în special în zona cervicală, unde rănile au fost profunde, motiv pentru care se află în stare critică.

În urma loviturilor, Danei i-au fost afectate mai multe organe interne, între care splina, pericardul inimii și plămânii.

CITEȘTE ȘI: Atac grav la o cofetarie din cartierul Ploiesti Nord: O tanara a fost injunghiata de fostul iubit

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

2 Comments

  1. Luiza 4 iulie 2016 at 21:33 -

    Pericardul nu-i organ, fratilor… documentati-va inainte sa scoate perle d’astea ca sa faceti pe interesantii… pericardul e o componenta a inimii (iar inima este organ) -_-

Comentează știrea: