Cat de grava este starea in care se afla victima atacului de la cofetaria din cartierul Ploiesti Nord (UPDATE)

UPDATE: Fata din comuna Podenii Noi a devenit conștientă, fapt care dă speranțe, potrivit medicilor de la SJU Ploiești. Totuși, starea ei este încă gravă, așa că va rămâne spitalizată.

victima atac Ploiesti

Tânăra de 23 de ani, atacată luni dimineața în cofetăria din cartierul Ploiești Nord, de către fostul iubit, a ieșit din operație la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Fata a fost lovită în zona gâtului, dar și în torace și abdomen, cu un cuțit.

Momentan, din informațiile primite pe surse de max-media.ro, victima este în secția de Terapie Intensivă, intubată și ventilată mecanic.

Din păcate, nu respiră singură, așa că are nevoie să fie susținută.

Medicii susțin că a avut multiple leziuni, în special în zona cervicală, unde rănile au fost profunde, motiv pentru care se află în stare critică.

În urma loviturilor, Danei i-au fost afectate mai multe organe interne, între care splina, pericardul inimii și plămânii.

CITEȘTE ȘI: Atac grav la o cofetarie din cartierul Ploiesti Nord: O tanara a fost injunghiata de fostul iubit

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

2 Comentarii

  1. Luiza

    Pericardul nu-i organ, fratilor… documentati-va inainte sa scoate perle d’astea ca sa faceti pe interesantii… pericardul e o componenta a inimii (iar inima este organ) -_-

  2. Pingback: Ploiesti: Autoritatile judiciare vor o pedeapsa mai dura pentru tanarul care a injunghiat o fata. E recidivist ! - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *