Cati ani aveti puisori liberali? 3-4 ? Alo, sa vina doctorul !

Donald-la-conferinta-PNL-PrahovaAș vrea să știu și eu cine de la PNL Prahova a avut ideea de a veni la o întâlnire cu ziariștii cu păpușa din imagine, ca aluzie la Donald Constantin, „dușmanul de clasă” de la SGU Ploiești. Pentru că dacă aflu, îi voi spune verde-n-față exact titlul de mai sus…

Sunt un om care gust glumele bune, care înghit remarci sarcastice sau ironice, care accept că în politică există un duel verbal.

Dar când un conflict primar (PNL) vs. directorul unei societăți din subordine (PSD) este transformat în mișto de șantier, într-o conferință de presă, atunci mă gândesc că poate nu mai avem nicio speranță, noi ca și comunitate locală.

Păpușa-rățoi Donald Duck a apărut pe masă, înainte ca doi dintre potențialii viitori parlamentari ai PNL Prahova, doctorul Bogdan Nica și tânăra Cristina Enache, să le explice ziariștilor ce vor liberalii pentru municipiu.

E cam ciudat, dar asta nu înseamnă că PNL greșește și PSD e frumos. Nu! Nici vorbă.

Mie mi se par la fel. Asta e cu adevărat trist.

Mă întreb ce ar spune foștii seniori liberali…Măcar dacă îl rugați pe Mircea Ionescu Quintus să vă facă o epigramă…

Vă dedic eu, una, scrisă de domnia sa:

Necuviinţa

Pe al vieţii lung traseu
Este o interferenţă
Între lipsa de decenţă
Şi surplusul de tupeu.

P.S. Dacă de la unii nu mai trag nicio speranță, de la PNL aveam mari așteptări.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *