Ce au descoperit politistii prahoveni la persoanele din Baicoi, suspecte de furt (VIDEO)

perchezitii BaicoiMarți, 22 martie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, sprijiniți de luptători S.A.S., au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din orașul Băicoi, bănuite de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză, începând cu luna septembrie a anului trecut, ar fi sustras produse petroliere din instalațiile unei societăți de profil din localitate.

La domiciliile acestora, polițiștii au descoperit 36 de recipiente, care conțineau în total peste 1300 de litri de produs petrolier. Acesta se pare că ar fi fost sustras din habele de colectare de la instalații de extracție din zona orașului Băicoi.

De asemenea, au fost descoperite și componente metalice care ar proveni de la instalțiile de la care au fost sustrase produsele petroliere (plase metalice de gard, tuburi, țevi, întinzătoare).

Trei persoane au fost aduse la audieri cu mandat.

La acțiune au participat și jandarmi.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *