Ce s-ar fi intamplat daca KATE MIDDLETON ar fi nascut cu numai 30 de minute inainte

Publicata la 23 Iul 2013 - 10:39am de Max-Media.ro

KATE MIDDLETON A NĂSCUT UN BĂIAT luni seară, la Londra, la Spitalul St. Mary. Băieţelul s-a născut la ora României 18 şi 24 de minute, perfect sănătos, şi a cântărit 3,7 kg. Apropiaţi ai Casei Regale au confirmat că naşterea a fost pe cale naturală şi că Prinţul William s-a aflat tot timpul alături de soţia sa. Bebeluşul regal merge pe urmele tatălui şi ale defunctei sale bunici Lady Diana, toţi născuţi în zodia Racului, fapt ce arată că va fi un lider puternic, potrivit astrologilor, anunţă realitatea.net care citeaza AFP.

Racul însă ar fi putut fi Leu, pentru că băiatul s-a născut cu numai 30 de minute înainte ca Soarele să intre în constelaţia Leului, scrie Agerpres. Tatăl său, prinţul William, este născut pe 21 iunie, deci este Rac, la fel ca şi mama acestuia, prinţesa Diana, născută pe 1 iulie.

Persoanele născute în zodia Racului sunt protectoare şi sensibile, deoarece se află sub influenţa Lunii, dar sunt oricând pregătite să se retragă în carapacea lor. Cu toate acestea, astrologul britanic Patrick Arundell descifrează că semnul zodiacal al bebeluşului îi va da ‘o putere impunătoare’ şi o ‘aură foarte specială’.

‘Elementul marcant care pune în lumină puterea impunătoare este Soarele situat în Rac, unul din semnele cardinale ale zodiacului’, afirmă el. ‘Aura’ lui se datorează conexiunilor magnetice dintre Venus şi Soare, a adăugat astrologul, citat de AFP.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: