Cel mai bun prieten al lui Slav arunca bomba! „Nu stiu daca Victor va mai continua cu nunta!

Publicata la 18 Iul 2013 - 10:39am de Max-Media.ro

Bogdan Vladau a comentat scandalul in care este implicat prietenul lui cel mai bun, Victor Slav, din cauza Biancai Dragusanu. Fostul iubit al roscatei, Adrian Cristea, sustine ca, in timp ce Bianca era cu prezentatorul rubricii meteo, se intalnea si cu el si vorbeau zilnic la telefon, scrie wowbiz.ro.

„Victor nu are nicio temere. Si daca ar avea ar veni si mi-ar spune. Eu am mai multa experienta decat el la capitolul femei, in schimb el a avut putine femei”, a spus Bogdan Vladau, la Antena 1.

„Bianca nu e o aventura, e femeia vietii lui. Victor s-a saturat de toata situatia asta. Daca ce zice Adrian Cristea e adevarat, inseamna ca trebuie sa imi bag capul in nisip ca strutul. Inseamna ca nu stiu nimic despre natura umana. Victor pana cand nu va vedea cu ochii lui o apropiere intre Bianca si Cristea nu va crede niciodata. Refuz sa cred ca ca Bianca s-a sarutat cu Adrian”, a spus Bogdan.
Intrebat daca in aceste conditii prietenul lui si-ar dori sa se mai insoare, Bogdan Vladau a marturisit: „La ce dimensiuni a luat scandalul, eu am vrut sa il sun sa il intreb ce se intampla. Nici eu nu mai stiu. Eu nu stiu daca va mai continua sau nu, iar daca eu imi pun aceasta intrebare, deja e o problema. La cum il stiu eu pe Victor”.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. nicolae 18 iulie 2013 at 12:06 -

    AR FI CHIAR PROST SA O IA ,ASA … PANARAMA…

Comentează știrea: