Ceremonie la Ploiesti: ISU Prahova va primi drapelul de lupta din partea secretarului de stat Raed Arafat

Publicata la 13 Sep 2016 - 12:58pm de Max-Media.ro

drapel lupta ISUCeremonia militară de acordare a drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova se va desfăşura în data de 17 septembrie 2016, începând cu ora 10.00, în faţa Palatului Administrativ din municipiul Ploieşti.

La festivitate vor participa domnul dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, domnul general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi oficialităţi civile şi militare.

Programul activităţilor va include:

09.40 – 10:00 –  primirea invitaţilor;

10.00 – 10.40 – desfăşurarea ceremonialului militar;

10.40 – 11.00 – defilarea detaşamentului de onoare format din 7 plutoane şi a tehnicii de intervenţie din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova;

11:00 – 12:00 – expoziţie de prezentare a tehnicii de intervenţie şi organizarea unui punct mobil de informare preventivă.         

Avem deosebita plăcere de a invita cetăţenii interesaţi şi reprezentanţii mass-media, la activităţile prilejuite de acest important eveniment din viaţa şi activitatea pompierilor militari prahoveni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova face un apel la înţelegere din partea participanţilor la trafic pentru eventualele neplăceri cauzate de această acţiune şi le mulţumeşte anticipat.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: