Christmas Sale Weekend: 3 zile de reduceri irezistibile te asteapta la Ploiesti Shopping City

Christmas Sale Weekend_980x450pxÎn perioada 16-18 decembrie, Ploiești Shopping City completează seria surprizelor pregătite pentru sezonul cadourilor cu o sesiune de shopping, la cele mai avantajoase prețuri. Noua ediție Christmas Sale Weekend revine în atenția vizitatorilor centrului comercial cu oferte de nerefuzat, în spiritul sărbătorilor de Crăciun: reduceri substanțiale la cea mai mare varietate de branduri.

În plus, așa cum a obișnuit deja, centrul comercial îi întâmpină și de această dată cu o mulțime de momente speciale pe toți cei care îi vor trece pragul. 

3 zile de răsfăț pentru pasionații de shopping

Începând de vineri, 16 decembrie, până duminică, 18 decembrie, cel mai important centru comercial din județ și din împrejurimi aduce pasiunea pentru shopping și distracția la un loc. Toți cei care sunt în căutarea celor mai inspirate daruri de sărbători pot profita de oferte deosebite, pregătite special pentru ei. 

Devenită deja tradiție, campania „Christmas Sale Weekend” reprezintă momentul oportun pentru a face ultimele cumpărături de Crăciun. Clienții vor putea beneficia de reduceri la zeci de branduri și vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii până la produse de înfrumusețare, decorațiuni și electrocasnice. Oricine va putea astfel să așeze sub brad cadourile perfecte pentru cei dragi. 

O astfel de ocazie este un prilej bun și pentru multă distracție, indiferent de vârstă. Așa că, Ploiești Shopping City a avut grijă să pregătească multe alte momente speciale cu care îi va întâmpina pe clienți în această perioadă. 

Tombola de iarnă

Pe lângă reduceri și oferte, vizitatorii sunt invitați să profite și de o promoție inedită. Până pe 8 ianuarie 2017, cumpărăturile în valoare de 300 lei le oferă șansa să participe la o tombolă care îi premiază pe loc cu un set de iarnă format din fular și căciulă.

Cadouri inspirate, la Târgul de Crăciun

Pregătirile pentru Crăciun nu pot fi complete fără o vizită a Târgului de Crăciun, din cadrul Ploiești Shopping City. Până pe 23 decembrie, vizitatorii se pot bucura de produse 100% românești realizate de producători tradiționali și artizani handmade. Cei care doresc să ofere un cadou original și cu personalitate, pot să aleagă din varietatea bogată de produse pregătite de expozanți.

Cei mici sunt așteptați în Regatul cadourilor

Până pe 8 ianuarie 2017, cei mici se vor putea costuma și vor intra în lumea de basm din „Valea Bucuriei Înzăpezite”, o poveste special creată pentru ei. Povestea a fost așternută într-o carte uriașă din care spiridușii și Moș Crăciun vor citi în fiecare zi, în intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) și 11:00-19:00 (sâmbătă și duminică).

Micuții vor avea ocazia și să își creeze cutia de cadouri dorită. Cu ajutorul spiridușilor de la „Atelierul lui Moș Crăciun”, aceștia vor putea să dea frâu liber creativității, iar la final, fiecare cutiuță realizată va fi umplută cu dulciuri, pentru a răsplăti efortul depus.

Mai multe detalii despre evenimente pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *