Cod Galben de ninsori in jumatatea de nord a judetului Prahova si in alte 12 judete

Publicata la 24 Noi 2015 - 12:51pm de Max-Media.ro

ninsori la munte PrahovaAdministrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o atenționare Cod Galben de ninsori, valabilă până miercuri după-amiază, la ora 14:00, în 13 județe din centrul țării.

Județele în care se va depune strat consistent de zăpadă sunt: Hunedoara, Neamț (vestul județului), Sibiu, Brașov, Covasna, Bacău, Vrancea, Buzău (jumătatea de nord), Prahova (jumătatea de nord), Dâmbovița (jumătatea de nord), Argeș (jumătatea de nord), Vâlcea (jumătatea de nord) și Gorj (zona de nord).

Potrivit meteorologilor, temporar va ninge în zona de munte, iar în Carpații Meridionali și în cea mai mare parte a Carpaților Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile și în estul și sudul Transilvaniei, precum și în Subcarpații Moldovei.

Trecător și izolat, precipitații mixte vor fi și în zonele deluroase din restul teritoriului. În sudul și sud-estul țării se vor cumula cantități de apă ce pot atinge pe arii restrânse 15…20 l/mp. Precipitații, local mai abundente, se vor semnala și pe parcursul zilelor următoare.

Șoferii care vor străbate aceste zone sunt atenționați să folosească mijloace adecvate pentru a nu rămâne în pană.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: