Concerte de sarbatori, oferite de Primaria Ploiesti

craciun regal cezar ouatu ploiesti 2017Primăria Municipiului Ploiești vă invită, joi 21 decembrie, la scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, când, începând cu ora 17.00,  vor urca, pe rând, copiii Ansamblului folcloric Mugurelul al Colegiului Economic Ploiești și corul de copii de la școala “I. A. Bassarabescu”.

Seara va continua de la ora 18.00 cu spectacolul de teatru pentru copii “Spiridușii lui Moș Crăciun”, iar de la ora 19.00 cei prezenți la spectacol vor păși în lumea dansului grecesc prin intermediul Ansamblului KYMATA.

Primăria Municipiului Ploiești le-a pregătit ploieștenilor un concert extraordinar “Crăciunul Regal”, vineri, 22 decembrie a.c., începând cu ora 20.00, susținut de Cezar Ouatu și invitații săi: Nico, Valentin Dinu, Alis Fainita, Briana Vaduva, Maria Stoica, Marius Denes (pian solist), Corala Danielescu.

Spectacolul regal va fi condus de dirijorii Cezar Ouatu și prof. Valentin Gruescu.

Intrarea la spectacolul, ce va avea loc pe scena amenajată în fața Palatului Culturii, va fi liberă.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *