Concurs Super Sale Weekend: Castiga vouchere de cumparaturi (NUME CASTIGATORI)

Publicata la 14 Ian 2014 - 1:35pm de Max-Media.ro

Câștigă cu www.max-media.ro unul dintre cele 15 vouchere de cumpărături în valoare 30 de lei, pe care îl poți folosi de Super Sale Weekend, în perioada 17 – 19 ianuarie, când Ploiești Shopping City te așteaptă cu Extra Reduceri în magazine!

Trimite răspunsul la întrebarea “În ce magazin din Ploiești Shopping City vrei să faci cumpăraturi de Super Sale Weekend?” prin intermediul rubricii Contact (dă click aici sau vezi banda de sus) de pe site și ești automat înscris în tragerea la sorți.

Persoanele care se înscriu la acest concurs trebuie să trimită odată cu răspunsul la întrebarea de mai sus și NUMELE, LOCALITATEA unde au domiciliul și TELEFONUL, pentru  a putea fi contactați.

Persoanele care nu respectă aceste condiții nu vor fi incluse în tragerea la sorți pentru distribuirea premiilor.

În fiecare zi, între 14 și 18 ianuarie 2014, vor fi desemnați câte 3 câștigători. În total, prin intermediul www.max-media.ro, Ploiesti Shopping City oferă 15 vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 30 de lei.

Voucherele de cumpărături câștigate pot fi folosite doar în perioada 17-19 ianuarie, în Ploiești Shopping City, în magazinele înscrise în campanie.

Lista acestor magazine poate fi găsită la Punctele de Informare din Ploiești Shopping City, loc de unde câștigătorii vor putea să-și ridice și voucherele oferite ca premii.

Regulamentul complet al Concursului poate fi consultat AICI.

Numele câștigătorilor, fără alte date de identificare, vor fi publicate mai jos. Câștigătorii vor fi anunțați inclusiv telefonic sau prin e-mail, în ziua respectivă.

Câștigători 14 ianuarie 2014:

1. Stoica Ileana Camelia

2. Cernica Amalia Corina

3. Ioniță Gabriela Liliana

Câștigători 15 ianuarie 2014:

1. Călin Alina Gabriela

2. Zotescu Alexandru Gabriel

3. Dima Cristina Andreia

Câștigători 16 ianuarie 2014:

1. Vlad Valeria Mădălina

2.  Sturzu Ioana Silvia

3. Cristea Florentina

Câștigători 17 ianuarie 2014:

1. Zamfir Andreea Lorena

2. Contescu Mihaela Magdalena

3. Bădic Roxana Gabriela

Câștigători 18 ianuarie 2014:

1. Popovici Ruxandra

2. Danciu Laura Sorana Viorica

3. Diaconu Silviu Valentin

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: