Consiliul Judetean Prahova vrea sa sistematizeze traficul la iesirea din Ploiesti spre Targoviste

Publicata la 8 Mai 2016 - 5:36pm de Max-Media.ro

pod DN 72 Ploiesti - TargovisteConsiliul Judeţean Prahova a declarat ca fiind de utilitate publică de interes judeţean lucrarea ,,Sistematizare nod de comunicaţii rutiere între DN1 – DN 72 –  DJ 156 – Acces Municipiul Ploieşti şi zona Parcurilor Industriale ”.

Această măsură a fost adoptată în vederea decongestionării şi desfăşurării în siguranţă a circulaţiei din partea de vest a Municipiului Ploieşti în zona nodului rutier format din DN 72, DJ 156, centura DN1 precum şi accesul mai facil în Municipiul Ploieşti şi în zona parcurilor industriale.

Menţionăm că lucrările de sistematizare se vor desfăşura pe teritoriul mai multor unităţi administrative din Judeţul Prahova, respectiv Ploieşti, Blejoi şi Păuleşti iar datorită complexităţii lor vor fi etapizate după cum urmează:         

  • realizarea drumului de legătură DJ 156 şi DN 1;
  • realizare acces DN1 – Ploieşti;
  • dublare pasaj actual DJ 156 – DN 72;
  • sistematizare intersecţie DN1 – DN72;
  • amenajare parcare riverani în zona industrială Podul Înalt

Pentru realizarea acestui obiectiv de interes judeţean se va încheia asocierea Judeţului Prahova cu Municipiul Ploieşti, Comuna Blejoi şi Comuna Păuleşti. Investiţia va aduce beneficii nu doar locuitorilor Judeţului Prahova dar şi celor aflaţi în tranzit precum şi mediului de afaceri.

sistematizare trafic iesire Ploiesti Targoviste

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: