Cooking show marca Mehrzad Moghazehi, la Bistro Boema din Ploiesti (FOTO si VIDEO)

Bistro Boema 1Restaurantul Bistro Boema, situat în cartierul Albert din Ploiești, a găzduit marți seara un eveniment de excepție. Master cheful Mehrzad Moghazehi a făcut o demonstrație de gătit, iar fondurile strânse au fost donate Fundației Comunitare Prahova și Youth Bank Ploiești, care vor finanța proiecte destinate tinerilor.

Evenimentul a beneficiat de o ambianță de excepție, în frumosul restaurant Boema, de pe Bdul. Republicii nr. 957 (pe sensul Ploiești – Câmpina).

Invitații au putut degusta preparate pregătite live, chiar în fața lor, între care un aperitiv (minitartă cu brânză, rodie și alte mirodenii), un fel principal (friptură de porc în sos de vin, unt, rozmarin, zahăr etc.) și desert (prăjitură cu frișcă lichidă, nutela).

Toată lumea s-a simțit bine, iar scopul a fost atins: master cheful Mehrzad Moghazehi a ținut o lecție frumoasă despre gătit și a oferit un deliciu culinar, iar tinerii vor avea fonduri pentru noi proiecte.

Restaurant Boema, bucătărie românească și internațională

Rezervări la tel. 0751 025 153 sau rezervari@bistroboema.ro 

(P)

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *