Cooking show marca Mehrzad Moghazehi, la Bistro Boema din Ploiesti (FOTO si VIDEO)

Publicata la 6 Apr 2016 - 2:45pm de Max-Media.ro

Bistro Boema 1Restaurantul Bistro Boema, situat în cartierul Albert din Ploiești, a găzduit marți seara un eveniment de excepție. Master cheful Mehrzad Moghazehi a făcut o demonstrație de gătit, iar fondurile strânse au fost donate Fundației Comunitare Prahova și Youth Bank Ploiești, care vor finanța proiecte destinate tinerilor.

Evenimentul a beneficiat de o ambianță de excepție, în frumosul restaurant Boema, de pe Bdul. Republicii nr. 957 (pe sensul Ploiești – Câmpina).

Invitații au putut degusta preparate pregătite live, chiar în fața lor, între care un aperitiv (minitartă cu brânză, rodie și alte mirodenii), un fel principal (friptură de porc în sos de vin, unt, rozmarin, zahăr etc.) și desert (prăjitură cu frișcă lichidă, nutela).

Toată lumea s-a simțit bine, iar scopul a fost atins: master cheful Mehrzad Moghazehi a ținut o lecție frumoasă despre gătit și a oferit un deliciu culinar, iar tinerii vor avea fonduri pentru noi proiecte.

Restaurant Boema, bucătărie românească și internațională

Rezervări la tel. 0751 025 153 sau rezervari@bistroboema.ro 

(P)

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: