Copresedintele PNL Prahova a avut parte de intalniri la nivel inalt in Washington DC

Publicata la 4 Feb 2016 - 4:10pm de Max-Media.ro

Iulian Dumitrescu - Maior - Ambasada Romaniei in SUA

Copreședintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a avut parte de o primire deosebită la Washington, acolo unde a mers cu o delegație condusă de Alina Gorghiu și de consilierul prezidențial Dan Mihalache.

Iulian Dumitrescu - Alina Gorghiu -Congresul USA

„Împreună cu Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, cu senatorul PNL Beni-Oni Ardelean, cu Dan Mihalache, şeful Cancelariei Preşedintelui şi cu ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, am avut astăzi la Washington reuniuni de cea mai bună calitate cu politicieni de prim rang. În prima parte a zilei ne-am întâlnit cu trei distinşi membri ai Congresului SUA – Jim Bridenstine, Jackie Walorski şi Christopher Smith. Discuţiile cu aceştia au vizat consolidarea parteneriatului strategic dintre România şi SUA în toate domeniile de cooperare: politico-militar, economic, comercial. Şi ziua abia începea…”, a scris Dumitrescu pe facebook.

Tot copreședintele PNL Prahova a mai punctat la capitolul imagine și după ce a fost primit de un fost ministru al Apărării din Statele Unite.

Iulian Dumitrescu Donald Rumsfeld

„Ne-am întâlnit la Washington cu Donald Rumsfeld, fost Ministru al Apărării SUA în administrația Președintelui Gerald Ford (1975 – 1977) și în administrația Președintelui George W.Bush (2001 – 2006). Este un fin cunoscător al situaţiei de securitate din cele mai fierbinţi zone ale lumii şi unul dintre cei mai importanţi promotori ai colaborării dintre România şi SUA în domeniul militar. În ultimul mandat de ministru al lui Donald Rumsfeld, România a devenit membru NATO. O personalitate cu forţă şi viziune, un prieten al României.”, a precizat Iulian Dumitrescu.

Vă reamintim că Iulian Dumitrescu a fost nominalizat de PNL Prahova pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, dacă liberalii câștigă majoritatea.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: