Cum va fi iarna 2017-2018 si cand vine frigul. Vezi ce spun prognozele meteorologice

iarna-zapada-ghiata-stalpi-curentMeteorologii au anunțat prognoza meteo pentru iarna 2017 – 2018. Potrivit estimării, vom avea temperaturi neobișnuit de calde în luna noiembrie, dar ne așteaptă un val de frig în decembrie și ianuarie.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE. În sudul și vestul țării, va fi mai cald decât ar trebui în această perioadă a anului și multe zile senine, cu valori de peste 14 grade Celsius. Precipitațiile vor fi normale, între 20 și 40 l/mp, în sud, dar în exces în nordul țării, unde s-ar putea înregistra inundații.

PROGNOZA METEO NOIEMBRIE. Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decât suntem obișnuiți pentru această lună, iar precipițatiile vor fi mai puține în Moldova și în sudul Olteniei. În mod normal, temperaturile medii sunt de până la 5 – 8 grade C.

PROGNOZA METEO DECEMBRIE. Conform prognozelor, luna decembrie vine cu ger năprasnic, de minus 15 – 20 de grade. Nu se știe, deocamdată, dacă va și ninge în toată țara, dar măcar la munte există speranțe că vom aveam omăt pe pârtii.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *