De ce merge un parlamentar prahovean la un eveniment despre cooperarea economica din bazinul Marii Negre

Roberta Anastase - ACL PrahovaÎn perioada 28 – 30 noiembrie a.c, are loc la Kiev ( Ucraina) cea de-a 50 – a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

Lucrările sesiunii plenare vor fi axate, în principal, pe dezbaterea şi adoptarea documentelor ce au ca temă centrală “ Dezvoltarea cooperării economice în contextul crizei de securitate în regiunea Mării Negre”.

La această reuniune, Parlamentul României este reprezentat de o delegaţie condusă de deputat Roberta Anastase, preşedintele delegaţiei Parlamentului României la APCEMN.

Totodată, parlamnetarul prahovean va prezida, în calitate de Vicepreşedinte al APCEMN,  ce-a de –a doua parte a lucrărilor Comisiei economice, comerciale, tehnologice şi pentru probleme de mediu.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *