Deja ninge la mare altitudine in Muntii Bucegi. Vezi imagini de la Cabana Omu (VIDEO)

ninsoare Omu

Codul Portocaliu de precipitații și vânt, care intră în vigoare de sâmbătă dimineață, în 11 județe din centrul și sud-estul țării, este anticipat de o vreme extraordinar de rece la munte, unde precipitațiile sunt deja sub formă de ninsoare. Zăpada a cucerit Munții Bucegi, cel puțin platoul unde se află Stația Omu și Cabana Babele. 

Radu Manta, meteorolog aflat la stația de la Omu, a filmat primii fulgi și atrage atenția celor care au nebunia să se încumete la drum pe o astfel de vreme urâtă. 

Nu doar că e frig, dar și bate rău vântul. 

De altfel, meteorologii au spus că în Carpații Meridionali și de Curbură, în special la peste 1.600 de metri altitudine, ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zăpadă și, mai ales pe creste, va fi viscol.

Urmăriți imaginile și gândiți-vă de două ori dacă se merită să riscați propria viață și pe a celor dragi, într-o drumeție pe munte.

UPDATE: Duminică, stratul de omăt ajunsese la 82 centimetri grosime… 

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: Tragedie pe munte, in Prahova. Un barbat a murit din cauza socului hipotermic - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *