Deja ninge la mare altitudine in Muntii Bucegi. Vezi imagini de la Cabana Omu (VIDEO)

Publicata la 6 Oct 2017 - 7:01pm de Max-Media.ro

ninsoare Omu

Codul Portocaliu de precipitații și vânt, care intră în vigoare de sâmbătă dimineață, în 11 județe din centrul și sud-estul țării, este anticipat de o vreme extraordinar de rece la munte, unde precipitațiile sunt deja sub formă de ninsoare. Zăpada a cucerit Munții Bucegi, cel puțin platoul unde se află Stația Omu și Cabana Babele. 

Radu Manta, meteorolog aflat la stația de la Omu, a filmat primii fulgi și atrage atenția celor care au nebunia să se încumete la drum pe o astfel de vreme urâtă. 

Nu doar că e frig, dar și bate rău vântul. 

De altfel, meteorologii au spus că în Carpații Meridionali și de Curbură, în special la peste 1.600 de metri altitudine, ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zăpadă și, mai ales pe creste, va fi viscol.

Urmăriți imaginile și gândiți-vă de două ori dacă se merită să riscați propria viață și pe a celor dragi, într-o drumeție pe munte.

UPDATE: Duminică, stratul de omăt ajunsese la 82 centimetri grosime… 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: