Deputatul PSD Vlad Cosma a sarbatorit o batrana din Mizil, la implinirea varstei de 100 de ani

Publicata la 18 Noi 2013 - 10:12pm de Max-Media.ro

Desi nu mai vede si nici auzul nu o mai ajuta, Giurea Maria a implinit de curand venerabila varsta de 100 de ani. Batrana din Mizil provine dintr-o familie numeroasa, fiind cea mai mare dintre cei 7 frati si singura care mai este in viata.

Are 3 fete si duce o viata simpla, decenta, cu intelepciunea si serenitatea date de anii de viata acumulati.

Deputatul prahovean Vlad Cosma a vrut sa o cunoasca pe aceasta doamna si sa ii faca sarbatoarea mai frumoasa, oferindu-i cateva cadouri.

Doamna Maria nu-si arata varsta, se poate deplasa, se ingrijeste, dar pentru ca nu mai vede, una dintre fete este in permanenta cu ea, la fel si nepotii si stranepotii. In ciuda varstei, si-a pastrat pasiunea pentru teatru, ascultand la un aparat de radio lipit de ureche piese de teatru preferate.

Vizita parlamentarului i-a facut mare placere si bucurie, relationarea si comunicarea cu ceilalti fiind o placere pentru batrana, al carei secret de longevitate a fost pus pe seama muncii fizice pe care a prestat-o intreaga viata, dar si urmare a unei gandiri pozitive si foarte multa modestie.

„Este firesc sa-i sarbatorim, este o forma de respect si un gest de minima recunostinta, adusa celor care au muncit pentru noi, care au suferit de-a lungul anilor pentru a ne fi noua mai bine”, este de parere deputatul Vlad Cosma.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: