DGRFP Ploiesti: Statul constituie o schema de ajutor pentru stimularea investitiilor majore

Publicata la 5 Noi 2014 - 10:51am de Max-Media.ro

Ministerul Finantelor Publice anunta instituirea unei scheme de ajutor de stat avand ca obiect stimularea investitiilor cu impact major in economie, publicata in M.O./Partea I, nr. 714/30.09.2014.

Schema de ajutor de stat are ca obiectiv dezvoltarea regională, prin realizarea de investiții iniţiale în active fixe de înaltă tehnologie pentru realizarea de produse cu valoare adaugată mare, indiferent de dimensiunea beneficiarilor.

Valoarea totală a unui proiect de investiții trebuie să fie de minimum 44 milioane lei (10 milioane de euro).

Informatii privind modul de completare a documentelor justificative ce urmeaza a fi depuse impreuna cu Cererea de acord pentru finantare in temeiul acestei scheme de ajutor de stat, se regasesc pe site-ul Ministerului Finantelor Publice -http://www.mfinante.ro.

Pe perioada de valabilitate a schemei de ajutor de stat, Ministerul Finantelor Publice pune la dispozitia agentilor economici site-ul  Ministerului Finanţelor Publice, unde pot fi adresate intrebari, sesizari si solicitari de clarificari precum si Ghidul solicitantului.

PETRE DANIEL CRISTIAN
DIRECTOR GENERAL DGRFP PLOIESTI

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: