Directorul filarmonicii din Ploiesti, Vlad Mateescu, sustine ca este tinta unui santaj

Publicata la 30 Apr 2016 - 11:27am de Max-Media.ro

Vlad MateescuÎntr-o postare pe  facebook, directorul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești dă de înțeles că este ținta unui șantaj. Fără să ofere detalii, Vlad Mateescu își roagă apropiații să nu ia în seamă dacă vor apărea știri, imagini sau filme cu el, într-o situație compromițătoare.

<<In ultimele zile am fost si sunt, se pare, victima unui santaj. Nu am crezut ca rautatea oamenilor poate merge atat de departe.Sunt amenintat ca va fi publicat un anunt/stire/imagini care ,,imi vor distruge cariera si viata personala”.>>, a scris Vlad Mateescu.

Max-Media.ro a încercat să afle amănunte, așa că l-am sunat pe directorul filarmonicii din Ploiești.

„Am primit un telefon de pe un număr ascuns. Personajul respectiv vorbea stricat în engleză și mi-a spus că dacă nu voi da 500 de lire englezești va publica un anunț/ film care îmi va strica viața. Nu am discutat prea mult, pentru că i-am închis. Nici nu știu cum să reacționez.”, a declarat Vlad Mateescu pentru max-media.ro.

scandal Vlad Mateescu

VOM REVENI CU INFORMAȚII

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: