Directorul IPIP SA Ploiesti, mort intr-un tragic accident pe DN1

Publicata la 18 Feb 2014 - 3:18pm de Max-Media.ro

Luni seară, în jurul orei 21.00, un accident teribil și, în același timp stupid, a curmat viața directorului IPIP SA Ploiești. Evenimentul s-a petrecut pe DN 1 – Centura de Vest a municipiului Ploiești.

FLORIN ENE (44 de ani) se afla cu familia (soția și fetița) într-o mașină marca Audi A6.

Pentru că a făcut pană, bărbatul a tras pe dreapta și a coborât să schimbe roata.

Se afla aproape de sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Mitică Apostol.

Polițiștii spun că Florin Ene oprise regulamentar, cu triunghiul de avertizare pus pe șosea, cu lumini de avarie aprinse etc.

În momentul când directorul IPIP SA scotea cricul din portbagaj, o altă mașină a venit cu viteză și l-a lovit în plin, strivindu-l.

Bărbatul a fost prins între cele două autoturisme, suferind multiple traumatisme, care au generat o hemoragie masivă internă.

Deși a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Florin Ene nu a mai putut fi salvat. Decesul a fost consemnat la ora 23.30.

Șoferul vinovat, un tânăr de 26 de ani, s-a ales doar cu o rană la mână și susține că nu a văzut mașina staționată, ceea ce pare puțin probabil. Nu consumase băuturi alcoolice, deci probabil vorbim ori de viteză mare, ori de neatenție la volan.

Poliția a demarat cercetări și a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

MAX-MEDIA.ro TRANSMITE CONDOLEANȚE FAMILIEI ENE !

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

2 Comments

  1. Alexandru Platon 19 februarie 2014 at 19:58 -

    Imi pare teribil de rau !! L-am apreciat foarte mult .
    Condoleante familiei, condoleante IPIP !!
    Dumnezeu sa il odihneasca !!!

Comentează știrea: